miercuri, 1 iunie 2016

Propaganda promovarii LGBT prin intermediul cinematografului.

Iata-ne ajunsi in 2016 ..... din ce in ce mai mult, productiile cinematografice doresc sa raspandeasca aceasta egalitate intre sexe prin intermediul filmelor.

Daca inainte se doreau scene fierbinti pentru atragerea publicului in numar cat mai mare, astazi sunt promovate prin intermediul filmelor motto-urile miscarii LGBT. Este cunoscut faptul ca aceasta se doreste a fi introdusa cat mai rapid in Europa de Est, in ultimile tari venite din blocul comunist. Tari din UE au adoptat de ceva vreme aceasta egalitate intre sexe, ea fiind pusa si in constitutie, cei care se impotrivesc cazand sub incidenta noilor legi.

In Romania, cel mai afectat segment de catre acest flagel, este cel tanar. De mic, varste de 15-16 ani, este educat sa accepte aceasta forma de convietuire. Aceasta educatie vine prin intermediul filmelor/productiilor cinematografice, care de ce sa nu recunoastem, in ultima vreme abunda! Scenele de "sex" intre actori de aceleasi sexe din filme sunt la ordinea zilei .... Toate aceste lucruri se inoculeaza incet, incet in mintea celor tineri, astfel incat, cand va veni momentul, fiind pusi in fata situatiei de a accepta acest curent in randul societatii, ei vor fi pregatiti cumva!

Este destul de clar ca se urmareste promovarea miscarii LGBT prin intermediul productiilor cinematografice din ziua de astazi. Grupul tinta: tinerii, ei fiind cei mai usor de manipulat. Ei isi pot pierde valorile morale cel mai repede. Decadenta cea mai mare e in randul tinerilor care pot fi acaparati cel mai usor, uneori chiar indiferent de educatia primita.

Incercati sa va feriti pe cat posibil de astfel de idei/ideologii/miscari/propagande ....

Sa incercam sa alegem Calea cea buna asa cum ne-a fost lasata. Chiar daca gresim sau suntem tentati greselii, oricand putem reveni pe calea cea buna daca constientizam si ne dorim acest lucru.

Lumea pare din ce mai mai nesigura, raul fiind prezent la tot pasul prin N si N forme de manifestare.