vineri, 14 februarie 2014

Sfantul nou mucenic Evghenie Rusul

Martirizarea unui mucenic. Sfantul Noul Mucenic Evghenie Rusul, un sfant contemporan cu noi care nu a renuntat la credinta sa pana in ultima clipa.

Clipul afisat nu e pentru persoanele cu inima slaba, dar il recomand Tuturor spre vizionare. Nu cred ca sunt multi ca el in lume, care nu ar renunta la credinta nici sub amenintarea armei, nici chiar in ultima clipa.

Noi ca neam in ziua de astazi nu avem curaj sa ne ridicam impotriva celor care ne vand sistematic tara si resursele. Am ajuns sa fim la mila UE, USA ptr mancare, salarii si un trai de viata.

Ne vindem pamantul, padurile si lasam din exterior sa vina sa ne exploateze resursele de aur cu cianuri si gazele de sist prin fracturari hidraulice cu substante chimice. Nu se doreste a se folosi tehnologie romaneasca (brevetata) pentru aceste extrageri, tehnologie care nu necesita cianuri sau alte substante chimice cu potential periculos pentru mediu. Am defiintat industria mineritului din Romania, ca sa facem loc celor care si-au impartit Romania dupa '89 - perioada asta furi tu, dupa care urmezi tu.

Continuati cu acest articol pe pagina urmatoare, accesand butonul cu textul - "Aflati mai multe"


Mai toate functiile prin Ministere se schimba doar la nivel politic si toate au culoare politica in loc sa fie acordate pe competenta. Ministrii sunt rulati de la un Minister la altul desi nu au nici o legatura cei mai multi dintre ei cu noua pozitie ocupata. E o rocada politica pe care noi o asistam mancand seminte si floricele la TV.

Permitem stricarea sistemului natural prin captarea raurilor de munte si construirea de micro hidrocentrale. Si nu ridicam un deget pentru asta sau cei care o fac sunt mult prea putini.

Asta e Romania la inceput de 2014 ..... toti promit ca fac ceva, media si TV ne tine ocupati cu problemele politice pentru a ne abate de la realitatea dura in care suntem. Ce sa mai lasi urmasilor, urmasilor nostri?

Cred ca avem si noi nevoie de destui mucenici ca Evghenie Rusul, pentru a ne trezi!




Despre minunile Noului Mucenic puteti citi aici.

Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu