luni, 12 octombrie 2015

Despre miscarea Raeliana ...


Astazi am auzit prima data despre acest "movement" rasfoind media online intr-o pauza de lucru, fiind putin total interzis despre acest nou curent - miscarea Raeliana. o miscare ce numara in jur de 70.000 de adepti in toata lumea (probabil sunt mult mai multi), care a inceput sa isi faca simtita prezenta si in Romania. Miscarea propriu-zisa este interzisa in Franta, dar in Romania capata noi adepti. Ei cred despre Dumnezeu ca ar fi extraterestru si ca pot avea "orgasm cosmic". Adeptii acestei miscari cred ca lumea a fost creata de elohimi, Iisus, Mohamed si Budha fiind mesageri ai acestora.
Desi interzisa in Franta, miscarea are la origine (formata in 1974) un francez, Claude Vorilhon (vezi foto), acesta sustinand ca in 1973 a intalnit creatorii Pamantului.  Francezul Vorilhon afirma ca a fost luat de elohimi si dus pe planeta acestora unde a primit o misiune speciala: de a construi pana in anul 2035 o ambasada pentru a pregati venirea acestora.




Incet, dar sigur, organizatia lor se mareste si desi afirma ca doresc doar sa ii informeze pe oameni de existenta elohimilor acestia nu fac decat sa castige noi adepti. Raelienii au organizat si in Bucuresti recent 2 astfel de evenimente, unde au promovat acest curent - raelismul -, cei mai multi participanti la evenimente fiind tineri.

Materialul l-am citit in trecere pe acest site, unde am vazut si cateva fotografii cu mari "artisti" din lumea show bizzului romanesc alaturi de liderul raelienilor din Romania.

Un material video despre Rael Claude Vorilhon il puteti urmari mai jos:


Vorba aceea: si multi vor veni in numele Meu .... fiind falsi profeti. Mare e gradina ta Doamne si multi suntem in ea .... Sa ne tinem bine si tare in credinta ... sa putem face fata unor astfel de miscari, culturi care au ajuns si pe ale noastre meleaguri, tinta numarul 1 al acestora fiind "electoratul" tanar.

Despre miscarea raeliana in Canada:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu